vrijdag 21 november 2014

Openbaring in de dood van Koen Corbijn

21 november 2014
Door u Correspondent
Iets meer dan twintig jaar geleden werd de wereld geschokt door de zelfmoord van de toen 27 jarige Koen Corbijn. De zanger en gitarist van de populaire rockformatie Revelations had zich van het leven geroofd door zich met een jachtgeweer door het hoofd te schieten. Alles duidde op zelfdoding, echter zijn er mogelijk nieuwe feiten aan het licht gekomen die de gemoederen doen twijfelen.

Corry Roof

Weduwe van Corbijn en moeder van hun nu 22 jarige dochter Francien “Wortel” Corbijn kwam met een schokkende onthulling. Roof, zelf een turbulent leven achter de rug maakte in de jaren 90 naam met haar eigen band Pit en speelde enkele rollen in speelfilms. Ze werd een paar keer opgenomen in een ontwenningskliniek wegens drugs en alcoholverslaving.

Mees Mol

Roof beschuldigt Mees Mol, ex-drummer van Revelations, voor de moord op Corbijn.
“Het was geen zelfmoord, het was Mol die de trekker heeft overgehaald.”
Mol, die na de dood van Corbijn, de Green Farmers oprichtte, wordt nu gezien als één van de meest succesvolle mensen in de muziek business.
Mol liet in een reactie weten dat Roof al jaren uit is op het ruïneren van zijn band.
Tevens is oud-bassist Krit Sjaschlic naar zijn mening gevraagd, maar deze geeft aan zich niet met deze kwestie bezig te willen houden.

Onderzoek

Er is een grootschalig onderzoek ingezet om te achterhalen of Roof de waarheid spreekt.
De recherche houdt ons op de hoogte als er meer informatie bekend is, al gaf een woordvoerder aan dat het waarschijnlijk om een publiciteitsstunt van Roof gaat. Ze heeft een nieuwe biografie geschreven en ze gaan ervan uit dat ze door middel van deze rel weer in de belangstelling komt te staan.

Wij houden u op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten